tiistai 15. tammikuuta 2019

Seksuaalirikokset

Viimeaikoina on puhuttanut Suomessa turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien tekemät alaikäisiin kohdistuneet raiskaukset ja hyväksikäytöt. Olen ollut melko järkyttynyt lukiessani uutisia.

Rukoilen ja toivon, että jotenkin löytyisi keino saada pitämään lapset ja nuoret turvassa. Lasten ja nuorten pitäisi saada olla rauhassa ja turvassa ilman pelkoa niin sosiaalisessa mediassa kuin elävässä elämässä.

Minä tiedän millaista on olla seksuaalisen hyväksikäytön kohteena, sillä olin itse hyväksikäyttäjän uhri ollessani lapsi. Minun hyväksikäyttäjäni oli tavallinen suomalainen, perheelleni tuttu.

Minulla ei silloin lapsena ollut ketään kenelle kertoa, koska tunsin, että en voinut luottaa keneenkään ihmiseen. Jouduin pitämään asiat salassa ja elämään alituisessa pelossa. Näin painajaisia, enkä voinut keskittyä kouluun.
Aloin kertomaan hyväksikäytöstä vasta vuosia myöhemmin aikuisena.

Tuo minun lapsuudessani tapahtunut hyväksikäyttö on yksi syy siihen, miksi minulla ei vielä ole kumppania ja olen naimaton.

Olen rukoillut Jumalaa ja Hän on kertonut, että tulen saamaan kumppanin jos jaksan odottaa kärsivällisesti, ja jos Hän saa toisen osapuolen kiinnostumaan minusta ja hyväksymään minut. 
Olen tämän Herran minulle osoittaman kumppanin jo tavannut ja hän kertoi heti alkuun, ettei ole minusta kiinnostunut. Kuulemma minä olen hänen mielestään ahdisteleva ja hän jopa uhkaili minua lähestymiskiellolla. 
No, ainakin hän tuossa syksyllä yhden messun yhteydessä tohti minulle ehtoollisen jakaa, ettei pakoon lähtenyt tai pois minua käskenyt. Minun tuleva kumppani on siis seurakunnan pastori.
Herra Jeshua Messias kuuntelee meitä kumpaakin, eikä pakottamalla pakota meitä yhteen. Miten lopulta käy, sen tietää tällä hetkellä vain Herra yksin.

Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. (Psalmi 34, jae 19.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti