torstai 24. tammikuuta 2019

Homot ovat tervetulleita kirkkoon

Aiemmin blogissani kirjoitin mielipiteeni Daavidin ja Joonatanin suhteesta, ja nyt ajattelin kertoa mielipiteeni oikeista homoseksuaalisista ihmisistä. Ja nimenomaan siitä aiheesta, pitäisikö heidät hyväksyä kirkon jäseniksi vai ei.

Mielestäni ilman muuta kaikki seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvat ovat tervetulleita seurakuntaan, sillä Jeesushan toivottaa luokseen kaikki syntiset. Jok'ikinen syntinen - joita me olemme kaikki ihmiset alkaen Aatamista ja Eevasta viimeiseen joka tälle planeetalle syntyy - saa tulla ja joutuu tulemaan Herran luo.

Jeesus kuoli ristillä kaikkien syntisten puolesta. Jokaiselle syntiselle Hän sanoo: "Mene, äläkä enää tee syntiä."

Homot ovat tervetulleita kirkkoon tekemään parannusta ja eheytymään, luopumaan homoseksuaalisista teoista. Sillä homoseksuaaliset teot ovat syntiä ja Herralle kauhistus. 

Herra on suorastaan raivoissaan siitä kun miehet harrastavat seksiä miesten kanssa ja naiset naisten kanssa. Sellaisen harjoittaminen on suurin synti heti epäjumalien palvomisen jälkeen ja jokainen sellaista harjoittava joutuu Herran Jeesuksen Kristuksen eteen tuomion ylösnousemukseen. Jokainen, joka ei lakkaa tekemästä syntiä, joutuu Helvettiin.

Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalainpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema. (Johanneksen ilmestys, luku 21, jae 8.)

Palaan vielä Daavidin ja Joonatanin tarinaan selventääkseni Raamatussa tätä kohtaa: 

Ja kun poika oli mennyt, nousi Daavid ylös etelän puolelta; ja hän lankesi kasvoilleen maahan ja kumartui kolme kertaa; ja he suutelivat toisiansa ja itkivät yhdessä; Daavid itki hillittömästi. (Ensimmäinen Samuelin kirja, luku 20, jae 41.) 

Niin kyseessä ei ole sellainen intohimoinen pussaaminen rakastavaisten kesken, vaan tervehdys suudelma, eli esim. poskisuudelma jota käytetään mm. Ranskassa ja Saksassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti