lauantai 5. maaliskuuta 2022

Aika on loppu, maapallo ei pian enää ole kotimme

Kuten Jeesus Raamatussa meille kertoi, on tuleva aika jolloin tämän maapallon olemassaolo päättyy. Hän kertoi meille, että sitä ennen on oleva sotia, maanjäristyksiä, luopumusta, vihanpitoa. Siis täydellinen sekasorto.

Muutama päivä sitten Venäjä hyökkäsi julmasti Ukrainaan. Ja pahempaa on vielä luvassa. Tuo meneillään oleva sota tulee pahenemaan ja lisäksi on vielä tulossa ydinsota.

Herra on luvannut, ja Hän myös pitää lupauksensa, pelastaa ne, jotka elävät pyhinä Häntä, Jeesusta Kristusta, palvellen. Ne, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjaan, ylöstemmataan ennen suurinta ahdistusta, joka on antikristuksen valtaannousu. Antikristuksen valtaan joutuvat ne, jotka selviävät tulevasta ydinsodasta.

Meillä on enää vain pikkiriikkinen hetki aikaa valmistautua. Totisesti, totisesti, aika on loppunut. Messias on tulossa aivan näillä minuuteilla hakemaan omansa.

Meitä odottaa uusi Taivas, uusi Jerusalem. Paikka jossa ei enää ole kärsimystä, ei tuskaa, ei itkua. Siellä Jeesukseen turvaavat niin omaishoitajat, sairaanhoitajat, palomiehet, poliisit ja monet monet muut kuin me "taviksetkin", saavat vihdoin kauan kaipaamansa levon ja rauhan.

Päätän tämän blogini tähän. Herra olkoon teidän kaikkien kanssa. Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti