tiistai 10. syyskuuta 2019

Usko auttaa siirtämään vuoret

Niin hän sanoi heille: "Teidän epäuskonne tähden; sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi, eikä mikään olisi teille mahdotonta." (Evankeliumi Matteuksen mukaan, luku 17, jae 20.)

Näillä sanoilla Herra Jeesus Kristus opetti meille opetuslapsilleen, että uskon avulla voimme poistaa ongelmia sekä omamme että muiden elämistä.
Kun vain uskomme, me voimme nuhdella pahoja henkiä ja sairauksia ja käskeä niitä poistumaan. Me voimme rukoilla esimerkiksi itsetuhoa ajattelevan puolesta ja käskeä itsetuhoisuutta aiheuttavaa henkeä lähtemään pois hänestä Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
Jos ei itse ihan tiedä mitä sanoja käyttää, niin Herran lähettämä Pyhä Henki auttaa kyllä löytämään oikeat sanat.

Vuoret ovat siis yhteinen nimitys kaikille sairauksille, vastoinkäymisille, ongelmille ja epämiellyttäville ajatuksille. Syövät, masennus, paha olo, katkeruus... Niitä vuoria on kaikenlaisia ja Jumalalla, Herralla Jeesuksella Kristuksella, on auktoriteetti eli vaikutusvalta kaikkia niitä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti