keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kuninkaalliset häät Taivaassa

Isossa-Britanniassa vietettiin nyt toukokuussa kuninkaallisia häitä kun prinssi Harry ja Meghan Markle vihittiin Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Syksyllä samassa kirkossa vihitään prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank. Me saimme seurata prinssi Harryn ja Meghanin häitä median välityksellä.

Ja aivan kohta me pääsemme osallisiksi Karitsan häihin kun Herramme ja kuninkaamme Jeesus Kristus palaa takaisin ja noutaa morsiamen, eli meidät seurakunnan, luokseen. Ja nämä taivaalliset kuninkaalliset häät tulevat kestämään iankaikkisesta iankaikkiseen.

Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus." Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat." (Johanneksen ilmestys, luku 19, jakeet 6-9.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti