perjantai 28. lokakuuta 2016

Ei halloweenille!

Vuosia olen viettänyt Pyhäinpäivää, eli päivää jolloin muistetaan edesmenneitä läheisiä viemällä kynttilöitä haudoille.

Ikävää, että nyt on alettu Pyhäinpäivän lisäksi / sijaan viettää halloweenia. Halloween ei ole mitään kunnioitusta edesmenneitä eikä Herraamme Jumalaa ja Jeshua Messiasta kohtaan.

Halloweenina juhlitaan noitia ja pahoja henkiä.

Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa, niin älä opettele jäljittelemään niiden kansojen kauhistavia tekoja. Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi. (Viides Mooseksen kirja, luku 18, jakeet 9 - 12.)

Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät. (Johanneksen ilmestys, luku 22, jakeet 14 - 15.)

Palvomalla pahoja henkiä ei pääse Taivaaseen, vaan joutuu kadotukseen eli Helvettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti